torstai 31. maaliskuuta 2011

Minimiitti!



Oltiin Bernerin kanssa sovittu että nähtäisiin tostaina. No, Berneri sitten sopi että näkee Ewedyä siinä samalla, ja Tydii sattumalta kysyi että haluaisinko tulla torstaina sitä katsomaan. Joten tehtiin sitten niin, että ensin minä, Johis ja Berneri hengattiin yhdessä, sitten Johis meni töihin, oltiin Bernerin kanssa kahdestaan ja kolmen jäljestä tuli Tydii ja Ewedy. :D 

Johiksen ja Bernerin kanssa käytiin Subwayssa, tosin ite en ostanut mitään! Tuijotin kun toiset söivät. ö___ö Sitten... kierreltiin kaupoissa lähinnä, ja saatettiin Johista vähää matkaa töihin. JA SITTEN tapahtui suuria Berneri-ihmeitä. 

 Eli oon jo pitkään ettiny tollaista hattua, mikä Detillä on, ja vihreää nauhaa siihen. Jostain syystä ei koskaan ole löytynyt. Berneri tätä kummasteli, ja halusi H&M:stä käydä katsomassa hattuja. Ei meinannut löytyä mitään, MUTTA SITTEN Bernerin haukansilmät havaitsivat täydellisen hatun, jossa oli punainen nauha. Maksoi vain kympin! Sitten menimme Tiimariin, ja löysimme (Berneri oikeastaan) täydellisen nauhan, joka maksoi 3 euroa. MUTTA Berneri-taika ei ollutkaan lopussa, nauha oli alennuksessa ja maksoi vain jotain alle euron. :D:D:D Vaikka miten kauan oon ettiny noita ja Berneri hoitaa asian 10 minuutissa. Mokomakin.

Sitten noudimme Ewedyn ja Tydiin ja vietimme laatuaikaa neljästään. Käytiin mäkissä ja kaupoissa! Berneri osti vaikka mitä. Sittennnn Berneri karkasi kotiin, ja Ewedy vähän sen jälkeen. Jäätiin Tydiin kanssa juttelemaan, ja sitten valitin että olen nälkäinen joten hän vei minut kebabille. 8O Oli oikein hyvä kebaba. Plus Tydii oli herrasmies ja maksoi (tosin maksan sille takaisin lol). 

Sitten tulin kotiin ja bussissa oli selkänoja rikki. 8( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti