sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kavereita!

Näette varmasti miten paljon tähän kuvaan panostin!

Bwaa, aina välillä tulee tollanen fiilis! Onhan mulla niinsanotusti "yksittäisiä kavereita", eli sellaisia joita näen aina kahden kesken. Eikä siinä ole mitään vikaa eikä sinällään oo mitään valittamista, mutta ois nii kiva olla porukalla välillä. ;__; Mutta kun ei ole porukkaa! Paitsi lukion kaverit, mutta niitä nään niin harvoin.

Tykkään porukassa siitä, miten aina ei tarvi olla äänessä ja tulee kivaa juttua. Joillain on varmaan ulkopuoliseksi jättämisestä huonoja kokemuksia, mutta mä oon aina ollu tän kaltainen laumaeläin. :D Sen takia kovasti nautinki niistä kahdesta miitistä, joissa viime vuonna kävin. Ihmisiä, paljon ihmisiä!

Jossain Lintsillä esimerkiks olisi tosi kiva olla useamman kanssa. Voi ei, ei pitäis ees puhua tällaisesta kun tulee haikeus! Puhun silti hoho.

No oikeastaan en ees, koska en keksi tän enempää juttua. Jotenki aina tuntuu että oli enemmän sanottavaa, mutta mystisesti kaikki unohtuu kun rupean kirjoittamaan.

3 kommenttia:

  1. OOh rur. Löysin tieni tänne kyttäilemään siunkin blogias X) Ja rakastuin totaalisesti tähän tän ulkkaan ettäs tiedät. ówò <3

    Ja mä taas en osaa olla isossa porukassa. Tulee ahdistunu olo .____. Viihdyn parhaiten just kahestaa jonkun hyvän ystävän kans :'DD

    VastaaPoista
  2. Porukas on kivaa! 8) Heei, täytyy joskus tehä semmonen lintsimiitti, haluun nähä ihmisii u__u
    -Kukkis :o

    VastaaPoista
  3. Merri: Hoh, rakastuitko! Kivaa. 8D Mäki viihdyn kahestaan, mut porukassa on sit taas eri fiilis. XD Tykkään molemmista!

    Kuu: Hoha, sellanen olis varsin messevä!

    VastaaPoista