tiistai 15. maaliskuuta 2011

Lempi Flash-pelini

Heipä hei!

En ole koskaan ollut suurempi tietokonepelien (mukaanlukien Flash-pelit) ystävä. Olen enemmän konsoli-ihmisiä! Mutta on mullakin silti muutamia suosikkeja, ja tylsyyksissäni päätin nyt esitellä heidät teille. :D Nämä eivät ole parhausjärjestyksessä.

1. Crow in Hell 

 

Kestosuosikkini! Pelasin sitä itse asiassa juuri tänään, ja siitä idea tulikin tähän juttuun. Tosi hyvin tehty peli, tykkään erityisesti grafiikoista! Crow in Hell on myös ainoa Flash-peli, josta olen piirtänyt fanitaidetta. :D

Pelin ideana ja tarinana on siis, että korppiparkaa ammutaan, ja tämä joutuu Helvettiin, josta sen täytyy päästä pois. Korppia ohjataan nuolinäppäimillä, ja sitä ohjaillaan erilaisten sokkeloitten lävitse. Seinään tai vihollisiin osuminen tappaa korpin yhdestä iskusta. 

Sudenkorento seuraa liikkeitäsi

Tässä pelissä tulee kuolemaan paljon, ja ärsytysmittari nousee helposti, jos jotain kohtaa ei meinaa päästä läpi. :D Onneksi pelissä on tarkistuspisteitä, joiden kohdalta saat jatkaa kuoltuasi.

Pelissä voi myös kerätä avaimia, jos tahtoo. Avaimien avulla pääsee pelaamaan erilaisia minipelejä. Itselläni on pakkomielle kerätä aina kaikki avaimet, vaikken minipeleistä niin välitäkkään. 

Tekemäni fanitaide.

Kolmas osa on pelisarjasta ainoa, mitä en ole päässyt läpi. Korppi liikkuu siinä jotenkin eri tavalla, ja se on peleistä ainoa, missä joitain avaimia ei pääse hakemaan takaisin, jos ne ekalla kerralla missaa. D:

2. Rose & Camellia

  
Tällä pelillä on itselleni tosi korkea uudelleenpelaamisarvo. :D Koska 1) se on sopivan lyhyt 2) idea on niin hauska. Tarinana on siis, että päähenkilön aviomies on kuollut, ja talon muut naiset päättävät alkaa hyppiä silmille.

Miten ongelma ratkaistaan... läimimällä ämmiä poskille! Parasta! 

Bitchslapped!

 Piirtiksen kynällä ohjaaminen on tosi hauskaa, sillä kun saa ohjattua sopivan sulavan läimäisylinjan. Jokaisella vastuksella on omat kohtansa, joihin osumalla saat lyötyä toista erityisen mojovasti turpaan. Pelissä on yhteensä... viisi vai kuusiko vastusta niitä nyt oli, en muista. Suhteellisen lyhyt peli kuitenkin.

Tulen aina hyvälle tuulelle, kun saan vastustajan tähän kuntoon. :)

Pituusjuttu on hieman ristiriitainen. Toisaalta olisi ollut kiva läimiä useampiakin vastuksia, mutta kun jos pelissä kuolee, niin joutuu alottamaan alusta. D:< Se on pelin huonoin puoli, vaikka vastusten iskujen väistämiseen tottuukin tosi nopeasti.

3. Effing Worms 


 Jälleen peli, jota tykkään pelailla aina vaan uudestaan. Tällä kertaa olet jättimäinen demonitoukka, joka iskee maan alta ihmisten kimppuun! Perimmäinen tarkoitus on siis vain tappaa tappaa tappaa, ja kehittää madostasi vielä pahempi tappokone.

Suosin aina tappavia piikkejä!

Peli ei grafiikoiden osalta loista hirveästi (tapat tikku-ukkoja ja lehmillä ratsastavia poliiseja...), mutta ohjattavuus ja musiikki on sitäkin parempaa! On kiva odotella hetki maan alla, jolloin tulee rauhallinen musiikki. Sitten nousta ylös, jolloin action-musiikki ryhtyy soimaan! Aah, halvat huvini. <3

RAMPAGE!
Mitä pidemmälle peli etenee, sitä vahvempi matohirviöstä tulee. Lopulta olet täysin voittamaton. :D 

Siinä olivat lempi Flash-pelini, onneksi olkoon jos jaksoitte lukea! Teitä varmasti kiinnosti tääki suunnattomasti ahahahaha. XD KIINNOSTAVA BLOGI ON JUU.

1 kommentti:

  1. Ite jäin kerran koukkuun tohon Effing worms peliin :'''D

    kiva vaa pelata sitä hitaalla koneella |D

    VastaaPoista