keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ihmisiä!



Ärr, miten se on silleen et sillonku ei oikeestaan ole mitään kerrottavaa, nii kirjotan tänne, mut sitku ois tapahtunu jotai ni en jaksakkaa. :'D Tuntuu jotenki etten osaa kunnolla kertoa juttuja.

Kuitenkin, näin viime viikon perjantaina Vildeä, ja menin sit siitä Tydiin kanssa leffaan ja olin viikonlopunki niillä. Vilden kanssa lähinnä vaan istuttiin nurkassa ja piirrettiin, kuten aina kun nähdään. :'D Kyllä me kaupoissakin vähän kierreltiin.

Sössin aikataulut hieman, olemalla oma nerokas itseni, ja molemmat suuttui mulle. XD No Vilde ei sillee suuttunu, vaikka sitä tietty harmittiki ku tulikin nii kiire, mut Tydii oli vähä enemmän vihanen ku se joutui odottaa puol tuntii (plus sil oli nälkä ja nälkäsenä se on vihasin haha). Mut kyllä sekin leppyi!



Käytiin kattomassa Black Swan, ihmiset oli  kehunut sitä hirveesti. Se oli ihan hyvä, mut en kyl tajuu et miksi ihmiset hypettää siit nii paljon. Ei se ollut mitenkään spesiaali imho. Plus se oli pelottava. XD Olin puolet ajasta silmät kii nyyh. Jos oisin tienny et se oli pelottava ni en ois menny kattoo mut Tydii sensuroi multa kaikki tiedot tosta leffasta. D8< Sinä senkin.

Myöhemmin sit katsottiin Tydiin kanssa Silent Hill DVD:ltä, ja se taas ei ollu yhtään nii pelottava. :D En tiiä, jotenki tollaset realistiset jutut, varsinki ku ei tienny et mitä se nainen seuraavaks näkee, pelottaa mua enemmän ku mies jol on pyramidi päässä. 


Leffan juoni sarjakuvamuodossa. Copyt Tubbsille

 En nyt muista tarkkaan et mitä kaikkia leffoja katsottiin, mut Snake on the Planen muistan! Kesken sen kattomisen Tydiin telkkari välähti ja sammu. :D Sit oltiin et mitäh, ja selvis et se telkka hajosi. Eikä koskaan saatu tietää että miten leffan loppu meni, oih mikä menetys. </3

Ostin myös 12 euron vesivärisettijutun Suomalaisesta Kirjakaupasta! Tykkään piirtää  vesiväreillä, nyt en vaan keksi et mitä piirtäis. D8 Mut joo, eipä tässä muuta! 

2 kommenttia:

  1. Lol, aika traagisesti teil käyny. *tyrsknaurpyrsk* :---D Mul käy tolleen varmaan sit pleikan kaa joskus. Tosin nyt se on ollu yllättävän pitkän ajan harrastamatta mitään paskaa homoilua..

    VastaaPoista
  2. Me katottiin hetki vaa ruutuu sillee ö____ö

    Onneks oli paska leffa muutenki!

    VastaaPoista