keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Surkein leffa IKINÄ.

PÄIVÄÄ.

Yhyy, anteeksi että spämmään. :( Mutku tällä kertaa on asiaakin! 

Olin eilen Tomaksen kanssa leffassa ja se oli NII PASKA LEFFA OIKEESTI. D8< Onneks Tomas makso liput ja kaiken ni ei tarvinnut surea rahallista menetystä sellasen KURAN takia. No mut raivoon siit hetken pääst lisää!

Käytii syömäs (tai Tomas kävi, men ostanu mitää) sellases ihme hampurilaispaikassa mikä siel Kampissa on. Joku Burger-juttu. Sit Tomas aikasemmi selitti miten sil on "vähän nälkä" ni sit se osti sellasen superhampurilaisen mikä oli VALTAVA. :D:D:D:D Aika pieni nälkä.  

Tydiin ottama kuva omasta pehmostaan.

Kai muuten tiedätte et mul on tollane Pikku Nälkä-pehmo. Tydii anto sen joululahjaks ja se on nii hirveen näköne. :D Sit ku sanoin siit Tomaksel ni se oli NII KATEELLINE. >'D Se ois halunnu et annan mun pehmon sil mut en voi ku se on hieno lahja Tydiilt. Vaik se aiheuttaaki mul painajaisii.

Mut nii, se ruokapaikka oli tosi cool! Siel ei tullu sellast "numero 2"-laattaa niinku yleensä, vaa sellane ihme hälytinjuttu mikä rupee piippaa ku ruuan voi hakee! How cool is that. Mä katoin ekana et se on joku tainnutin. :D Jos joku pulsu tulee pöllii ruuat ni voi sil tainnuttaa mokoman. Mut ei se sit ollu. 8( Sit ne ranskalaisetki tuli sellases hienos kulhojutus. Söin kaikki ranskalaiset mut Tomas ei kuitenkaa ois jaksanu ite syyä ku se sen hampurilainen oli nii iso! Oon reilu ku se vie mut ilmaseks leffaan ni vien ruuatki pöydästä. :D 

HNRGH kauhee ärsytys ku katonki tätä!

Tää on joku kirous et aina ku Tomaksen kaa menee leffaan ni sit jää kyl sellaset traumat et huh huh. Viimeks mentii kattoo Strangers ja olen siis PELKURI ja musta tuntu et kuolen sinne leffaa ku se oli nii pelottava nyyh nyyh. 

Mut joo toi leffa oli suurimmaks osaks seksiä! Oli hetero-, homo-, ja lesboseksiä! Sit selvis viel et se yks nainen kenen kans toi mies oli ollu ni oliki sen SISKOPUOLI EIII. >'D Mitä miksi eiiih. Sit se loppu oli nii vammanen, maailma ilmesesti räjähti. Ei siin leffas ollu yhtää mitää järkee, puolet ajast olin sillee et TAASKO ne panee ja puolet pelkäsin niit eläinnaamio-miehii.

Tomas ei tienny et se leffa oli tollane ni sit se sano jälkeepäi et se oli sillee "EI MITÄ VEIN MIRAN KATTOO >'D". Niin olisin minäki ollu, siveelliset silmäni. 8O 

Älkää menkö kattomaan sitä se on SURKEE se juoniki on nii typerä eikä siin ees oo alienei vaik on sci-fi-leffa! 8(

Ainii edit: Siel leffas oli meidän lisäks 4 tyyppii KERTOO TASOSTA AIKA PALJON. 

2 kommenttia: