tiistai 31. tammikuuta 2012

Uusi sarjakuva!

Jee, tänään tuli postista Empire of Dream! Kertoilenpa siitäkin nyt, ja taidan ottaa tavaksi kertoo aina uusista sarjiksista, mitä kokoelmaan saan. n__n Sori jos teitä ei kiinnosta lukea, mutku mä tykkään kertoa!

Mut itse asiassa kerronpa teille ensin asian mikä mua ärsyttää. Jos fucking julkaisette sarjakuvanne, ni VOISITTEKO KERTOA SIITÄ? :> Ni joku ehkä vittu löytääki sinne ja osaa ostaa? En viitti ees laskee kui mont kertaa mun on pitäny selata sarjisten kansia/gallerioita/journaleita/ihan mitä vaan, et saan selvää et onko sarjis myynnissä vai ei. Tätä postausta vartenki ku kävin ottamassa noita kuvia, ni missää ei lukenu mitään et tää ois myynnissä. En tajuu mite oon ees huomannu et tätä myydään.

Muutenki ärsyttää ku saa aina olla joku salapoliisi ku koittaa selvittää et tuleeko/onko jostai sarjiksest jo tullu tällane paperiversio. OIKEESTI. <_> Senku sanotte selkeesti etusivulla tai jotain, luulis et haluatte ostajia!?
No mutta kuitenkin:


Empire of Dream

Kieli: Englanti/Ranska
Tekijät: DSloupa
Värit: Värillinen



Hahaha... anteeks, joudun olee vähän julma, mut tää on ehdottomasti huonoiten piirretty sarjis, mitä oon ostanu! Mut siis ei se haittaa, tiesin sen kyllä etukäteen. :D Koirasarjisten kanssa en vaan välitä laadusta. Ja tää oli hankala ostaakki! Mun piti rekisteröityä jonnekki ranskalaiselle sivustolle (mis tosiaa kaikki oli ranskaks), koska ei ollut muualla myytävänä. Mutta mitäpä ei koirasarjisten vuoksi tekisi! 

No, sitku sain tän tosiaan, ni voin kertoo et oon yllättyny... O__o Tää on niinku.. kaikista parhaanlaatunen sarjis mitä mulla on. Ei siis kuvien, vaan materiaalin puolesta. Paperi on tosi korkeelaatusta ja tää on tosi iso kirjaki wtf wtf!? No, kelpaa.

Tää kertoo ilkeestä koiraprinsessasta, jonka pahis...pantteri (?) nimeltä Pink muuttaa kissaks. :D Sekä tän prinsessan poikaystävä muutetaan kiveks, koska se ei suostunu menee Pinkin kanssa yhteen. Prinsessakissa rupeaa selvittämään, miten pääsisi takaisin kotiin ja koiraksi. 

Enganninkielinen käännös on tosi surkeaa, esimerkiks "they're" on kirjotettu useemmankin kerran "there", plus muutenkin vaikuttaa että ois Google translatella vedetty... Tässä esimerkiksi yksi käännöshelmi: "fortunately! I do not like when there in the world!". Ja joo, isoja kirjaimia ei tässä sarjakuvassa I:n lisäksi käytetä suuremmin... Lisäksi piirtojälki on aika hirveää tosiaan. Anteeks, yleensä on paljon enemmän hyvää kuin huonoa sanottavaa, mut ei tässä..! PAITSI. Sen sanon kyllä että tää piirtäjä on oikeasti kehittynyt tosi paljon piirtämisessä, ja on tekemässä tästä uudempaa, paljon paremman näköistä versiota. Tossa alhaalla on siitä kuva.


Mutta joo, tällainen helmi tällä kertaa pääsi mukaan. n__n Sen lisäks oon ostanu nnneljäkös se oli, sellasta ei-omakustanne-tyylistä koirasarjakuvaa! Oottelen että ne saapuu. Tällä hetkellä mulla on 13 koiraeläinsarjista! Ja sitten ku tulee noi muutamat mitkä oon tilannu/tuun tilaamaan, ni mulla on jo 19 koirasarjist! Aaaa, melkeen kakskymmentä! ;u; <3 En ois ikinä uskonu ku tän alotin, et pääsisin ees kymmenluvun ylitse. 

7 kommenttia:

  1. "Tää kertoo ilkeestä koiraprinsessasta, jonka pahis...pantteri (?) nimeltä Pink muuttaa kissaks. :D Sekä tän prinsessan poikaystävä muutetaan kiveks, koska se ei suostunu menee Pinkin kanssa yhteen."
    WTF?! >'D Ahahahahahahahahahahahahaha! Paras juoni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, unohdan aina painaa "vastaa"!

      MUT NII, EIKS OOKKI? XDD No toi Pink on oikeesti jotenki ahistava, ku se on noi oudon näkönenki... se näyttää kaljulta.

      Poista
    2. Se on kyl kieltämättä aika pelottavan näkönen.. u__u

      Poista
  2. Eka katoin ton kannen perusteella et "OMPA KIVAN NÄKÖNEN PIIRTOTYYLI O.O" mut sit näin ton sen alla olevan kuvan ja... jtn tapahtui xD Niin jaja tulen sanomaa jos saan metsästettyy hyvän näkösiä koirasarjakuvia! : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kansi antaa vähän väärän kuvan.. XD Mut toi uusi versio näyttää oikeesti hienolta, sitä ootan innolla kyl. :>

      Tuu toki sanoo jos metsästät muitaki ku hyvännäkösii, ostan iha mitä vaa. :D

      Poista
  3. Apua mistä oot löytäny näitä ? 'o'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DeviantARTin kautta on suurin osa löydetty. :> Niissä on aina vähän etsiminen, mutta tulee hyvä mieli kun löytää jonkun uuden.

      Poista