torstai 19. tammikuuta 2012

Frostbite

 Varautukaa siihen että unohdan 10 ihmistä ja asiaa tästä tekstistä... EI HAITTAA.



Eli! Viikonloppuna mentiin Desuun. :D En jaksa kauheen tarkasti selittää mitä siellä tehtiin koska olen minä, mutta kertoilen vähän ihmisistä keitä nähtiin! Sekaisessa aikajanassa koska en muista mitään. Siksi kotisivujenikin nimi on Dementia. n__n

Berneri ja Otto!
Aika alussa joku Johiksen toveri liittyi seuraamme, samoin Wempuli. :D Molemmat heistä viihtyivät seurassa aika pitkään, ja molemmat oli kivaa seuraa! Wempu tuli syömäänkin meidän kanssa kiinalaiseen (jolla tarkoitan tietenkin Subwaytä koska käveltiin vitun pitkä matka EIKÄ LÖYTYNY KIINALAISTA). 


Lähdettiin ettimään Jeniä, ja törmättiin MELIIIN joka meidät hänen luokseen sopivasti opasti. Meliä on aina niin kiva nähdä. ;u; Olin aina ihan MEEEEEEEEL kun törmättiin. Ja sillonki ku ei törmätty. Huutelin vain MEEEEL ja huidoin että huomaisi mut. Aina huomasi onneksi, en näyttäny idiootilta. XD Yhessä vaiheessa ku Johis ja Berneri meni hakemaan autosta jotain, ni en jaksanu mennä mukaan ja jäin Melin ja sen kaverin seuraan! Mel antoi mulle sen ranskikset. ;u; Tai siis otin ne... Aluks olin silleen "saanks ottaa?" Sit otin yhen ja kaks ja lopult en enää ees kysyny vaa söin niitä vain. Mel anto loputki niistä mulle jee! Ne tosin söi suurimmaksi osin Johis. KIITOS RUOKINNASTA MELY.

Siinä oli tosiaan myöskin Melin joku kaveri, jonka nimeä en tietenkään muista. :D Mutta Colorista oli joku old school-tyyppi kuulemma! Oli tosi mukava ja oli kauheen kiva jutella niille kahdelle se pikkuhetki mitä ehdittiin. Oijoi.

Niin, seuraan tosiaan liittyi myös Jen, Tippakidutus ja hänen toverinsa jonka muistan nimellä Rauski... ö__ö Riina tais olla oikea nimi. Olet mulle ikuisesti Rauski, Rauski. Ne olikin meidän kaa aikalailla koko ajan, mitä nyt välillä erottiin eri teillemme palataksemme taas yhteen. Oli kivaaa aaaaaaaa meidän jutut oli niin hyvii. :D Piirsin hienon artin Jenille ja Bernerille. Se oli kaunis.

Tärkeä näky, aamupalatarpeet ja Johiksen hanskat ja harja. Jotka myös syötiin.
Sitten öääh... :D No Cavaa moikkasin kerran kaksi? ÄRSYTTI ku en ehtiny jäädä juttelemaan ja sit en löytäny sitä enää. >:'I Oisin halunnu turista pidempäänki, mut ainaki kerkesin moikata! Yleensä olen hyvä Cava-bongari. Sama kävi Kuroin kanssa, näin kahdesti ja kummallakaan kerralla ei kauheen pitkään ehitty jutella! Ekan kerran sillä oli Kuroin turripää, tokalla kerralla... Kuroin pää. Mut ilman suittipäätä.. övö ? Johis sanoi et Kuroi oli nätti. Niin olikin, kaunokainen.
Berneri  ilman turripäätä AAAA.

Anyway. Näin Kuroita moikatessa sit nopeesti Sasukin kans, joka jossain välissä vaan katosi. Sitten oli kans tää yks.. L. XD ANTEEKSI en nimeäsi muista lainkaan mutta oli myös oikein mukava ihminen hän. Kokoajan törmäiltiin ja juteltiin mukavia nopeasti ja vähemmän nopeasti. Ja halailtiin!

Sitten... kyllä me muitakin ihmisiä nähtiin, ja käytiin ostamassa WURRIN KAKKOSOSAAA. OvO Jeee~ Ja jutusteltiin Volin ja WolfPearlin kanssa hetki. Muuta en jaksa enkä muista kirjoittaa, anteeksi tyypit keitä en muistanut mainita yhy... Pitää vielä erikoismainita et en nähny Taifuuta, vaik se näki mut kolmesti! :D EI TULLU JUTTELEE vaikka ollaa kahesti ennen tavattu! Nyt kyllä! 

Mutta niin, Bernerin ja Jenin blogista saa myös käsitystä siitä mitä tehtiin ja näin, varsinki Bernerin. :D

Loppuhuipennus: Bernerin ja Pikachun risteytys!

8 kommenttia:

  1. oikeesti vaan tuijotan tossa mun ilman_turri_päätä-kuvassa taustalla olevan lumikasan päällä olevaa neitokaista XXD

    VITTU LOPETA TOI BERNERI-LAULUN LAULAMINEN MIKKIIN. JOOKO.

    VastaaPoista
  2. Berneri on pyllypäääääääää~~~

    Levytyssopimus.

    VastaaPoista
  3. Mä ainaki adoptoisin mielelläni tollasen PikaBernerin, pistetäänkö rahoiks? :3 Mitä ne syö muuten?

    VastaaPoista
  4. PikaBernerii 0u0 Mun seuraava lemmikki u__u
    Näit desupostauksii on kiva lukee 8D

    VastaaPoista
  5. Musta tuntuu et tää on vaan joku sekamelska mistä ei tajua mitään. :D Mut hyvä jos on kivaa luettavaa!

    VastaaPoista
  6. Pelottava toi Bernerin ja Pikachun risteytys :'D Mööh, kaikilla tuntu olevan nii kivaa tuolla, et melkei harmittaa, etten ite menny sinne vaikka aluks siskon kaa meinattiinki XD

    VastaaPoista
  7. Bernerichu saa suosiota!

    Voii, äläs ny. :D Joka conissa on kivaa, ei siinä mitään massiivista menetä vaikkei jokaseen pääse. Siinä menee sit vaan sen kerran hauskuus, seuraavassa conissa on sit ihan yhtä hauskaa taas!

    VastaaPoista