maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kaikkea ja Desu

Uusi postaus? IMPOSSIBRU.

Nojuu, aattelin nyt vähän kertoilla kuulumisia, kun olin tosiaan Desuconissa ja muutenkin. @__@ Koska olen ollut taas mega-aktiivinen täällä. Ankea kuvaton postaus, en jaksa vainoo Berneriä et antais kuvia Desusta. Plus kirjotan aina muutenkin nii ympäripyöreesti.

No mut, kerron ekana vähän isommat (ja vanhemmat) uutiset, eli päästiin Bernerin kanssa samaan kouluun! \o/ Ja muutetaan yhteen kunhan saadaan asunto, jos saadaan haahaha. Sinne kämppään minne haluttais, saa myös lemmikkejä eli saan Nemonkin mukaan! >u< Tosin poikaparka pitää leikkauttaa sitä ennen, kohta on siis ikävät paikat edellä hänellä. Mutta jee jee, en jaksa oottaa. :D En vieläkään oo sisäistäny sitä... ehkä sitten ku on kämpät ja kaikki kondiksessa. II.

Päästiin siis Muurlan opiston sarjislinjalle. nvn Ihanaa!

Ja sitten Desucon. Sinne menin yllätyslähtönä Bernerin ja Johiksen kanssa! Oon nii köyhäpaska et mihinkään ei oo varaa etten ollu aluks menossa, mutku oli ilmaset majotukset ja matkat ni tottakai nyt sitten. 0v0 Ja oih oli oikein hauskaa!

Yritin yritin yritin pitää jotain sisäistä listaa ihmisistä keitä siel näin mut anteeks, en mä vaa muista. :D Yhyy nimimuistini on niin huono. Tai nimimerkki.

No mutta (Hullu)Meliä ainakin nähtiin urakalla! Hienoa miten Bernerikin liittyi "MEEEEL"-kuoroon aina ku nähtiin se. n__n Lopult lähettelin sille vaa tekstareita "MEL MEEEL" jos oltii liia kaukana ettei voitu huutaa ja mennä halailemaan yhyh. Yritin myös kovasti pakottaa Meliä tuleen Tydiin miittiin! Oih uih rakastan Meliä. >w< Meel. Hän on aina suuri kohokohtani kaikissa tapaamisissa. Yritin halaamalla imeä itseeni Mel-energiaa! Ei se onnistunut kuitenkaan. :c

Sitten oli tietenkin Jen ja Tippakidutus ja heidän tovereitaan! Kolmantena päivänä ne cossas jotain ihme... mitä ne oli. :D ES Jonne-jotain. "Ebin juttu"-tyyppejä. Niistä otettiin kuulemma tosi paljon kuvia. XD EI IHME. Pelattiin kans Aliasta porukalla ni me oltiin ES Jonnet ja se toinen joukkoe oli Lissut. ::: DD MUTTA ME HÄVITTIIN eih. Ite olin iha paska arvaa, Jen ja Berneri tais olla meidän ryhmän parhaat arvaajat nyyh... Samalla Johis piirsi kaikkee hienoo, esim Weed-hahmoja ja kunnon derp-Benin. XD Hahaha ja yhen parhaan sarjakuvan, paree tehä valmiiks sit kans!! Ainiin ja Detrah-leijonan se mun pitää saada!

Mitäs sitten sitten. Tässä ei muuten oo mitään kronologista järjestystä, yritän vaan epätoivoisesti muistaa ees jotain! No mutta niin siis, taidekujalla juteltiin varsinkin WolfPearlin ja SV:n kanssa. Ostin Wurri ykkösen TAAS voi perkele!! Siinä oli uus logo ni oli pakko ostaa sekin yhyy. :'c Ihasama.

Sit nähtiin Yokiro jaa... ZokuChoko ja kuka oli tää arvon neiti joka oli uimassa? XD Ja pyysi nimmaria? ANTEEKSI en muista yhyy. Te siinä ulkona laituri-portaikko-jutskan kohdalla hengatessa (ja uidessa..) olevat tyypit olitte kuitenkin oikein kivaa seuraa! Siinä taas sain seurata taas Johista piirtämässä. 0v0

AINIIN ja tottakai näin Kuroin. 0v0 Kuroi on aina yhtä nätti! Sit se vilkutti mulle mut huomasin liian myöhään ni pyysin äkkiä Tydiiltä sen numeroa että voisin ilmoittaa asiasta.

Ja nyt katkee ajatus ja jaksaminen ja Opera ei anna lisää bloggeris kuvia ni ihasamaaaa ottakaa tekstiseinä. :

13 kommenttia:

  1. Vilde en jaksa kirjautua11. kesäkuuta 2012 klo 1.40

    Woah, onnea teille ihan helvetisti! 8D Strösselilläkö sisään pääsit niinku uhosit höhö.

    Kiva kuulla, että muutenki on ollu kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JUST SILLÄ. Strösseli for the win!

      Kiitos. nvn Samoin sulla, luin Laura-jutskii blogistas mut jaksan kommentoida kerran elämässä.

      Poista
    2. Ai luet sitä! Hih, kiva. :D

      Poista
  2. Onneks olkoo sulle ja Bernerille! :D

    Ohoo, en oo ainoo jolla on huono nimimuisti xD Yay o/
    Mut kuulostaa siltä, et teil on ollu kivaa, mikä on good good thing 8>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!

      Joo et todellakaa, välillä nolottaa ku en millää muista. :D

      Poista
  3. Kommentoin nyt vasta 8'D
    Mutta oli tosi kiva nähä c:
    Taisin ottaa teistä pari kuvaakin ku tämmöne paparazi oon :'D

    -ZokuChoco

    VastaaPoista
  4. OvO !!! KUKA ON TÄMÄ BERNERI VARMASTI ÄLYTTÖMÄN HYVÄ TYYPPI.

    VastaaPoista
  5. Arvon neiti uimassa ilmoittautuu. Uin siell varmaan yli 1h sinä sunnuntain kaikki vaan tölläs muo T^T

    ja niin joo emihän siel ui ja pyysin nimmarin koska olen fanisi olisi tullut mieli halata mut olisit kastunu et en viittinyt o3o mut mut mut minnes coniin oot seuraavaks matkustamassa? ((<-- kyselen kaikilta koska haluan halata kaikkia siellä) anteeksi kauhean pitkä kommani nyt hyvää päivän jatkoa tai yön tai vastaamaan riippuu mikä nyt on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olit oikea vesipeto. XD

      Animeconiin oon seuraavaksi tulossa! :D Tai menossa.

      Poista
  6. Heh, minä olin siinä uimisporukalla Emiä katselemassa, Sandin kanssa istuskeltiin laiturilla ;D

    VastaaPoista