maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kaasunaamareita - Piitkä postaus

Miksi, miksi en osaa olla yhtään kohtuullinen kun teen uusia hahmoja. Tuntuu et mulla on oikeesti joku hahmo-pentutehdas. Tarkoitus oli eilen tehdä yksi hahmo kenellä on kaasunaamari. No, tykkäsinkin suunnitella naamareita niin paljon että kaasunaamarikoiria on nyt sitten neljä. :> Oho? No, turha itkeä kun maito on maassa. En osaa enää luopua hahmoista kun oon kerran keksinyt... Meinasin piirtovaiheessa että nää vois ehkä tehdä sellasiks adoptoitaviks mut en PYSTY SIIHEN he ovat minun rakkaitani. ;n;

Laitan nää Devaanki joskus, mutta aattelin ehkä blogissa on kiva nähdä jotain piirrustukseen liittyvää juttua, ja täällä voi selittää paljon vapaammin + enemmän. Nää on tosiaan luotu eilen, joten kaikkien luonteet, nimet jne on tosi alkutekijöissään. Mutta joo!

Aluksi noista maskeista. Googletin kyllä urakalla erilaisia maskeja tätä tehdessä, mutta teknisestä puolesta en tiedä yhtään mitään. XD On paljon mahdollista ettei mikään näistä maskeista toimis. Mutta ei haittaa, estetiikkaan mä tähtäsinkin! Lisäksi on mysteeri mistä ihmeestä nää noita kaasunaamareita repii... taikuutta!

Laitan nää siinä järjestyksessä missä ne tein. Varautukaa, tykkään puhua hahmoistani liikaa...



K on tosiaan ensimmäinen kenelle maskin piirsin, ja sen kyllä huomaa... :D Kauheen vanhanaikainen ja kämänen kaasunaamari, mutten muut luonnosteltuani (ja maskeja piirtämään totuttuani) raaskinut enää mennä muuttamaan sitä... keksin sen ympärille sitten hieman tarinaa. u__u

K on ensimmäinen tähän ryhmään liittynyt jäsen, ja se kantaa vieläkin samaa maskia, kun minkä se liittyessään sai! Sen takia se on tosi nuhruinen, mutta niin kauan kun se toimii nii K aikoo pitää sitä! En hahmoa piirtäessäni ajatellut mitään rotua, mutta jotenkin luonnos näytti saksanpaimenkoiralta... ja sehän siitä sitten tulikin!

K on vähän sellainen että se ei turhia puhele, mutta pitää kuitenkin muista ryhmäläisistä ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen.

Ja siis se systeemi miten nää hahmot tein, oli että luonnostelin K:n ekana ja Bossin vikana. Mutta värityksen, viimeistelyn ja ylimääräisten releiden lisäämisen tein Bossille ekana ja K:lle vikana. Joten siinä vaiheessa kun tämän luonnos piti siistiä, hahmo värittää ja lisätä noi liivit, oli jo lievä vitutus hiipinyt hipiään. :D Teki vaan mieli saada nää kaikki valmiiks! Sen takia en oo ihan tyytyväinen maskin ja liivien väriin, ja varmaan vaihdan niitä vielä.



Robin on porukan nuorin, kuten ehkä näkyy! Se on myös ryhmän haavuri, ja ainoa joka saa otettua maskinsa pois ilman apua. Se kantaa selkälaukkuja, joissa on sekä lääke- että käyttötavaroita.

Akkin ohella Robinin maski on yksi suosikeistani, vaikkakin toi sivuprofiilista piirretty maski on tosi ruma, kello oli kolme yöllä enkä yhtään jaksanu keskittyä sen tekemiseen. :D Tajusin vasta jälkeenpäin että voisi olla kätevä jos Robin saisi kaasunaamarinsa itse pois, tuossa ihmeluonnoksessa sitten testailin, olisiko mahdollista. Olihan se, kunhan laitoin maskin takahihnan joustavaksi.

Lasit otsalla, lasit päällä!

Syy sille miksi Robinilla on näin "avara" maski, johtuu siitä että tämän on haavurina pystyttävä tarvittaessa käyttämään suutaan, ja näkemään hyvin. Maskin X-merkkiin saa valon, ja sitä voi käyttää taskulampun korvikkeena.

Maskiin oli kauheen vaikea valita tota väriä! Aluks ajattelin punaista, muttei sopinut. Sinisestä taas tuli liikaa mieleen suomenlippu, joten vihreällä mennään!




Akki on ryhmän ainoa naispuoleinen jäsen. Se on myöskin porukan isokokoisin. Sen maski oli vaikein toteuttaa ton kärsäsysteemin takia, mutta se taitaa itse asiassa olla suosikkini. Tykkään tosta että toinen silmä näkyy. Akkin kuvioista tuli vähän mieleen maastokuvio, niin päätin tehdä maskistakin maanläheisen.

Toi kämänen sivuprofiili on tossa siis vaan näyttämässä (itelleni) mihin kohtaan Akkin kuono loppuu. Toi putkihan saa näyttämään siltä että sen kuono on tosi lyhyt ja katkeaa oudossa kulmassa. Mutta se siis jatkuu tonne putken sisälle. :> Samasta kuvasta näkee myös noi klipsut mitkä Akkin maskin niskassa on. Siitä saa siis ton kaulurin auki, ja maskin pois. Saatan tehdä kaulurista vähän pidemmän tosta rintakehän kohdalta, kun mitä se nyt on.


Ja viimeisenä Boss, elikkä Pomo! Ja nimensä mukaan hän ryhmän pomomies. :) Toi ei tietenkään oo Bossin oikea nimi, mutta se on se miten hän itsensä esittelee. Ja mitäpä olisi Detrah ilman että tunkisin corgeja joka paikkaan! Mutta tämä on ensimmäinen welsh corgi cardigan-hahmoni, ja vielä tämän värinen! Ja taas randomluonnos kuvan vieressä... :D Tällä kertaa sitä varten, että näkisin maskin kunnolla, tuo tumma väri nimittäin hämää. Ärsyttää kun noi kaks sivutappia on ihan vinksallaan, mut en jaksa korjaa.

Bossille en ole vielä miettinyt luonnetta. On vaikea keksiä, mitä haluan! Pitäisi myös keksiä mitä tämä ryhmä ylipäätänsä tekee ja millaisessa ympäristössä ne oikein elää/toimii. No kuitenkin. Samoin kuin Robinin maskissa, Bossin naamariin saa valon. Ainoa ero on että Bossilla valo syttyy useampaan kohtaan.

Valot pois, valot päällä!

Lopuksi vielä pieni vertaus, miten paljon näitä hahmoja tehdessä kehityin maskien piirtämisessä. K:n luonnosteltuani (ja kun tämän piti vielä olla ainoa hahmo...) halusin piirtää Weedille kaasunaamarin. Verrataanpa Weed-luonnosta Robinin luonnokseen:

XDDD
XDDDDD Weed on siis tietenkin kesken, olisin lisännyt yksityiskohtia jne, mutta esimerkiksi toi kuono... :DD Hyi ku ruma ja tylsä maski muutenkin. Mutta! En tiedä huomasitteko, mutta tossa Weedin maskissa on sekä Bossin (värit), Robinin (Sivuventtiilit, perusidea) ja vielä Akkin (toinen silmä näkyvissä) esikuvat! Aika monta eri ideaa lähti yhdestä ja samasta maskista, huhhuh.

No siinäpä he ovat. \o/ Toistaiseksi olen tyytyväinen maskihahmojen määrään, mutta voi olla että niitä tulee lisääkin, jos saan jonkun nätin idean!

13 kommenttia:

  1. Olin just kysymäs, et entä mikä tän koko ryhmän idea on, mut sit rollasin vähä ylös päi ja selasin uusiks, ettei sitä varmasti mainittais jossain. Pelastin kasvoni ouo

    Mut eeeiii, ne on liian seksikkäitä. Joku kunnon swatti tiimi oikeesti. Ah ÖwÖ Olishan tuollasiaki mukava osaa piirtää. Lopeta keksimästä nii hienoi hahmoi, mitä sit en kuitenkaa voi sul piirtää, perrkele!

    Ihana postaus, lisää hahmopostauksia plz!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäs keksiä niille joku idea... mikään ydinräjähdyksen jälkenen juttu ei voi olla, koska tollasii maskei ei ehkä kasva mistään pensaista hauvojen käytettäväks. :> Mutta mietin, mietin...

      Voit piirtää ton Weedon maskin, se varmasti onnistuu keneltä vain!

      Pllllls ehkä jos jaksan (suomeksi: en jaksa). n__n

      Poista
  2. jestas miten ihanii designejä! >:o
    +kaasunaamarit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Kaasunaamarit <3, tosiaan! Jaksaisin suunnitella niitä päivät läpeensä.

      Poista
  3. Oo, kauneutta! * 3* Kauheen hyvin piirrettyjä maskeja ja hahmot vaikuttaa muutenki mielenkiintoisilta... 83 Robin maskeineen on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Kun vielä keksis mikä ton niiden ryhmän idea on. XD

      Kiva että tykkäät! :>

      Poista
  4. Aivan ihania hahmoja! Robinin desing on ehdottomasti suosikkini, kauniit värit! C:

    VastaaPoista
  5. Lisää tällaisia blogikirjoituksia, näitä lukee mielellään! :) Ihania ideoita olet tehnyt ja jään odottamaan innolla, miten tulet hyödyntämään näitä! Jokainen hahmo vaikuttaa mielenkiintoiselta ja potentiaaliselta ^o^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Weii! :D Hienoo et tykkäät lukea, koska näitä on tosi kiva kirjoittaakin. n__n

      Vielä ei oo elinympäristön ja ryhmän tarkoituksen puoleen tullut kuningasideaa, odotellaan...

      Poista
  6. Todella loistava idea nämä kaasunaamarit. Oli kyllä kiva lukea tämä merkintä. Lisää tällaisia! Sinulla kun on vielä niin paljon kaikkia ihania hahmoja. Voisit vaikka postata joidenkin ihan vanhimpienkin hahmojesi syntytarinoita, taustoja, mitä ikinä keksitkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva että ihmiset tykkää hahmohöpinöistäni! Noi sun ideat on tosi hyviä, voisin itse asiassa tehdäkkin jotain noista. n__n

      Poista
  7. owo Tykkään kovasti piirrustustyylistäsi (+ häröistä verenoksentelu- yms ideoistasi)! Ja jostain syystä olen nyt kamalan ihastunut näihin kaasunaamarillisiin koiriin.. D:

    *aloittaa stalkkeroimisen*

    VastaaPoista