lauantai 11. helmikuuta 2012

Sarjakuvia... taas

Päivää, olette saapunut Detrahin puhun-asioista-mitä-kerään-blogiin! Koska sellanen tästä ilmesesti on tullut. :D Anteeksi... MUT IHA SAMA mun blogi. ;^; 

Viisi uutta sarjakuvaa saapunut kokoelmaani, joista neljä tuli viikko sitten, ja REBELLION tuli tänään! n__n Kertoilen nyt heistä. Varautukaa taas huonolaatuisiin kuviin, jokaiseen piti ottaa vähintäänkin osa kuvista käsin. 


Korgi

Kieli: Englanti
Tekijä: Christian Slade
Värit: Mustavalkoinen


Juonesta: Corg- siis Korgi-koiran seikkailuja fantasiamaailmassa tämän "Mollie"-ystävän kanssa.

Omaa juttua: Odotin tältä ehkä liikaa, onhan tässä kuitenkin lempirotuani. Jotenkin en vaan tykännyt tarinasta, enkä noista Mollie-tyypeistä. Tosi huoleton sarjakuva kuitenkin, tapahtuu kaikkea pientä, muttei mitään maata mullistavaa. :D Kuvat on tehty pelkällä tussilla, ja näyttää tosi hienolta! Välillä oikein pysähtyi ihastelemaan viivatyöskentelyä. Myöskään puhekuplia ei ole lainkaan, tarina kerrotaan kuvien avulla. 


Hankin tätä kolme osaa, kolmatta en ole vieläkään lukenut. Vaikka tosi sulavastihan nämä menee, kun ei ole tekstiäkään luettavana, mutta jotenkin ei vaan itseäni säväyttänyt tarinan kannalta. :D Mutta jälki on kaunista, ja aivan mahtavaa että sattumalta just suosikkirodusta on tehty sarjakuvakirjasarja. ;u; Itse tykkään sarjakuvistani vähän enemmän koira-painotteisena, tässä oli enemmän sitä ympäristöä ja tuon tytön ja koiran yhtesisiä seikkailuja. Mutta kyllä sekin menee! 


Beasts of Burden
Animal Rites

Kieli: Englanti
Tekijät: Evan Dorkin & Jill Thompson
Värit: Värillinen



Juonesta: Koirajoukko joutuu jatkuvasti kaikenmoisten yliluonnollisen tapahtumien keskelle, ja alkavat lopulta selvittämään yhdessä syitä ja ratkaisua tapauksiin. 

Omaa juttua: Aaa, ehdottomasti suosikkini tällä hetkellä! :D Jälki on ihan järkyttävän kaunista, tarinat mukaansatempaavia ja jännittäviä, ja hahmot kiinnostavia! Luin kerralla lävitse! Tykkään erityisesti siitä, miten koiria ei ole liikaa inhimillistetty, vaikka jonkun verran kyllä. Kuolemaan reagoidaan ihan omanlaisellaan tavalla, pidän kovasti.

Anteeksi, tähän tuli joku varjo tonne yläkulmaan.
Kuten sanoinkin, tarinat ovat todella mielenkiintoisia, välillä oikeasti jännitti kovasti että miten kenellekin nyt käykään.. :D Suhtauduin vähän skeptisesi kun kuulin että tarinassa on paljon yliluonnollisia elementtejä, haamuja jne, mutta on kyllä todella hyvin toteutettu! Oli myös todella kiinnostava tutustua koirien omaan "kulttuuriin", esimerkiksi hautaamisrituaaliin ja Viisaan Koiran kutsumiseen ulvomalla. :D Ai ai oi oi. Suosittelen tätä kyllä kaikille, vielä ihanan paksu teos, päälle 200 sivua. 

Lopussa on vielä kirsikkana kakun päällä mukavaa pientä ekstraa jota oli tosi kiva lukea. :D


REBELLION

Kieli: Saksa
Tekijät: Erika Schirmer
Värit: Mustavalkoinen



Juonesta: Ilmeisesti Takeru-niminen laumanjohtaja kohtelee laumaansa huonosti ja nämä nousevat kapinaan.

Omaa juttua: Joo, en tosiaan osaa saksaa... :DDD MITÄS TÄSSÄ NYT SANOISI. Google translatella vähän sarjakuvan alkua kääntelin, mutta en jaksa joka sivua yksi kerrallaan kirjottaa sinne. :D Onneks Johis puhuu hyvin saksaa, vien sarjakuvan sille, pakotan lukemaan ja sitten se saa kertoa suurin pirtein että mistä on kyse. Toistaiseksi tiedän tosiaan vaan, että laumaa kohdellaan huonosti ja sitten tulee tappelu...

Mutta piirtojälki oli kyllä nättiä! n__n Selkeästi oltiin koitettu saavuttaa tollanen "mangamainen" tyyli. Olihan siinä ihan hyvin onnistuttu.

Ruutu on siis ihan oikeastikin motion blurrattu, en ole noin huono kameramies sentään..! 
Muistatteko kun päivittelin Empire of Dreamin todella hyvää painojälkeä? No.. tässä toisin päin. o,0 Tämä on ihan kustantajan kautta julkaistu, Saksan kirjakaupoissa myyty kirja ilmeisesti, ja laatu on samaa luokkaa kuin Sudentaipaleessa. Paitsi että Sudentaipaleen paperi on parempaa ja paksumpaa vielä! >'D Ja se oli kotikoneelta tulostettu sentään. Mitä ihmettä.

Mutta kuitenkin, ihan mukavan näköinen sarjakuva, vaikken tarinapuolesta paljoa toistaiseksi ymmärräkkään. 8D Mukava saada joku vähän "harvinaisempi" sarjis kokoelmaan. Mutta vitsi mikä työ tässäkin oli! Tekijä dA:ssa kokoajan vain jankkasi niille ketkä kysyivät että mistä tätä saa, että "Amazon, Amazon". EI OLLUT AMAZONISSA, koska tätä myytiin vaan SAKSAN Amazonissa. >'D Tarkenna vähän, anna vaikka suora linkki! Ite löysin tän kun kopsasin kuvassa olleen numerosarjan ja rykäisin sen Googleen... 

16 kommenttia:

  1. Sarjiksiaa OuO
    Toi Beasts of Burden kuulostaa hyvälle. Harmi, että itse en koskaa osta mitää u__u
    ...mul tuli tätä postausta lukiessa joku asia mielee, mut nyt en tietysti enää muista sitä. NOH.
    Tosta Rebellionista saat varmasti paljon irti :: DD Onneksi aina voi ihailla kuvia. Paitsi et jos on viel huonolaatunen ni.. Haha!Kansi ainaki on hieno. Tosta suukoirasta tulee mielee Weedistä Blue.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Never fear, saat lukea sen multa!

      Ei se ny nii huonolaatune, mut sillee... höttöä. :D Toisen puolen kuvat näkyy hailakasti esim läpi. Pelkään et rikon ton, ku kääntelen sivuja!

      Mul tuli samast koirast mielee John! >'D Mut se näyttää iha erilaiselt sarjiksen sisällä, ku tos kannessa.

      Poista
  2. Älä turhaan mieti mitä laitat tänne blogiis, näit kaikkii on tosi kiva lukee ja himottais itekki tilata noist joku kotii >'D

    mistä oot näitä löytäny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NII totta tuo. n__n Tosi kiva et tykkäilet lukea.

      No siis jos meinaat mite sarjikset ite löytyy ni ne löytyy VERELLÄ, HIELLÄ JA VITUTUKSELLA lähinnä Devaa stalkkaamalla ja salapoliisityötä tekemällä! Yleensä noi jostain syystä haluu mahollisimman pienellä ja oudossa paikassa kertoo et on myynnissä ni on aina seikkailu etsiä et voi vittu onks tätä nyt julkastu. n__n

      Ja jos meinaat ostopuolta, nii nää kaikki viis on Amazonista, REBELLION tosiaan sieltä Saksan puolelta, perkele. XD Mut Beast of Burdenia ilmesesti saa kyllä Suomenkin sisältä tai jotain emmätiä ostan ulkomailt aina.

      Empire of Dreamin ostin ranskalaisesta kirjakaupasta.
      Kaikki loput noista on muistaakseni Indyplanetin kautta ostettu, oikeen hyvä ja halpa mesta.
      Ja Wurri on arvon piirtäjältä iteltään!
      Ainii ja Sudentaival, mut en tiiä saako sitä enää. :D

      Ja hups venyi romaaniksi. XD OMA VIKA mitäs kysyit.

      Poista
  3. Rebellion näyttää kivalta c: Ainoo on et lähipiirissä kukaan ei osaa saksaa joten siihen tais jäädä x''D Ja corgit on söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää se joo, kunha viel sisällöstäki sais selvää..! XD

      Nii onki. OvO

      Poista
  4. Todella kivoja sarjiksia :) Mistä sinä näitä hankit, kun vois harkita itsekkin ostamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, Vaakulle tuolla ylempänä just kerroin mistä hankin. :D Pasteen sen nyt tähä:

      "Nää kaikki viis on Amazonista, REBELLION tosiaan sieltä Saksan puolelta, perkele. XD Mut Beast of Burdenia ilmesesti saa kyllä Suomenkin sisältä tai jotain emmätiä ostan ulkomailt aina.

      Empire of Dreamin ostin ranskalaisesta kirjakaupasta.
      Kaikki loput noista on muistaakseni Indyplanetin kautta ostettu, oikeen hyvä ja halpa mesta.
      Ja Wurri on arvon piirtäjältä iteltään!
      Ainii ja Sudentaival, mut en tiiä saako sitä enää. :D"

      Poista
  5. hhhahhhaa MINÄ KÄÄNNÄN! Jeh! XD mut jjee sait sen viimein :D

    ja toi keskimmäinen näyttää tosi kivalta oih, tahtoo kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Personal kääntäjäni! 8D Johis translate!

      Osta osta, on sen arvoinen ehdottomasti. övö

      Poista
  6. D: Vaikuttaa niin hyviltä ;___;

    VastaaPoista
  7. Tuo Korgi.sarjakuva vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Olisi kiva lukea Korgia,mutta kun englanninkielentaitoni on aika... huono xD Ruotsi on helpompaa.

    Rebellioniakin olisi kiva lukea, saksaa en osaa kuin muutaman sanan :´D Haluun noi suomeksi >3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korgissa ei ole puhekuplia, joten englannintaidon puute ei haittaa! :D

      Mä en vielkään oo saanu sitä Rebee kuskattia Johikselle... XD Kyllä vielä joskus.

      Poista
  8. Anteeks että kyselen tähän ja edustan niitä jotka ei viitti ettiä googlesta tai mittään muutakaan. Mutta kun olen niin vajukki etten vaan löyä tota Rebellionia ;s Tai löydän tuohon Amazoniin asti, mutta kuinka sen ostaa? Siellä on vaan jotenki omituisesti että pitää valita joku ihan ihme siitä minkä haluaa, enkä sitten tiiä onko ne "käytetyt" kirjat siellä joidenkin randomeitten, vai onko ne yritysten? Silleen suoraan siellä ei sitä oo mutta sen pitää olla tolleen tyhmästi ;< Ja heti ekanahan tuun sulta kysymään ja sua häiritseen >'D Jos haluat niin voisitko kertoa, kuinka ostit tuon :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli löysit Amazonista itse Rebellionin? :D Anteeks, siitä eteenpäin en osaa oikeen auttaa, isä hoiti ton Amazonista tilaamispuolen. Varsinki ku on vielä Saksan Amazon.

      Kuitenkin, eikös se pitäisi vaan lisätä ostoskoriin, ja siitä sitten tilata? Käytettynä myydyt on käsittääkseni joidenkin yksityishenkilöitten myymiä. :D

      Augh, anteeksi, ei tainnut kauheesti olla apua nyt tästä!

      Poista