tiistai 4. joulukuuta 2012

Vanha hahmo, uusi hahmo

Hahmojuttuja! Lempiaiheeni! Toivottavasti teidänkin. Ai eikö... no ei sitten.

Oon viime päivinä (ja kuukausina) piirrelly paljon uusia hahmoreffejä tonne hahmosivustolle. Suuri missioni on saada ne kaikki sinne, ja ONNISTUN KYLLÄ VIELÄ. Tällä hetkellä siellä on... 15/104 hahmoa... n__n Hyvällä alulla...

No kuitenkin. Siin samalla on tullu muokattua paria hahmoa vähän uusiks, joten vertailkaamme vanhoja ja uusia.

LANDRE

 HAHAHAH. Eiiii siis toi ylempi reffi on vieläkin Landren esittelyssä Kuolemattomien sivulla. :DD MITÄPÄ SITÄ VAIHTAMAAN ku on noin laadukas. 

Ulkonäölliset muutokset: Vahingossa tehtyjä muutoksia on siipien muuttaminen ja takajalkojen piikkien poistaminen. En edes muistanut että sillä li mitään ihmepiikkejä! Ja siivet taas... sarjakuvaan sille muodostui tollaiset siivet missä on vaan kaks... paakkua. Kolmen sijaan. Ja en tiedä mitä oikeen oon ajatellu ku oon tehny ton ihme muhkuran siiven tyveen. Se pois, pois! Sitten tummensin sarvia, lisäilin parit laatat ja muutin toisten paikkoja. Häntä sai piikkejä, ja pääpiikkejäkin tuli yksi lisää. Lisäksi tein laatoista vähän kiiltävämpiä ja muutin vähän värejä. :>

Luonnemuutokset: Ei oikeastaan mitään. Landre on aina ollut aika tasapainoinen otus, ja sellaisena se on pysynytkin.

HALLA

Ulkonäölliset muutokset: Voi, pieni Hallavaharjaani. Kasvokuvioiden laikut vaihtoivat tavallaan vahingossa puolta. Huomasin ne kyllä uudistusvaiheessa, mutta musta ne oli paremmat noin. Turkin tekstuuri on aina ollut samanlainen (tai ainakin ollut tarkotus olla, upea toteutus tossa ekassa...), mutta lisäsin sitä vähän nenun kuvioon ja näin. Lisäksi selän kuviot on hieman valunut alaspäin, ekassa kuvassa ne on aika ylhäällä. Silmien värikin taisi muuttua, jos niiden on aluksi ollut tarkoitus olla mustat. 

Luonnemuutokset: Ei taaskaan kummemmin mitään, mutta taisin kyllä tehdä uudesta Hallasta vielä enemmän ressukan. Muistaakseni aluksi se ei ollut niin tiukasti äidin vallan alla, vaan enemmänkin hämmentynyt poika joka ei tiennyt muutakaan tapaa toimia, koska Deluna oli aina ainoa sosiaalinen kontakti.

KISME

Kisme on rakas poika, joten siitä on monta versiota. Tosi upee toi ekan kuvan kaulalaukku. :D

Ulkonäölliset muutokset: No toi KAULALAUKKU. :D Ihan hirvee tos ekassa kuvassa, hyi helvetti. Ihanku joku huivi missä on vaan nappi. Mut muuta ei oikeestaan oo! Kismen ulkonäköön oon aina ollu tyytyväinen joten mitäpä sitä muuttamaan. Häntä on ehkä vähän tuuhentunut vahingossa. Ja korvien sisuksista on tullut valkoiset, hui mikä muutos! 

Luonnemuutokset: ... Ja taas ei mitään. Onpa tää osa tekstiä aina hyödyllinen. No kuitenkin, Kismelle suunniteltiin eka tarina, sitten luonne, ja vikana vasta ulkonäkö. Sen luonne on aina ollu aika valmista kamaa, siks se ei oo vuosien saatossa muuttunut! 

RAVIR


Ulkonäölliset muutokset: Tuntuu ettei Ravir olisi muuttunut melkein ollenkaan, mutta kun rupesin listaamaan asioita, niin olihan niitä! Luppakorva vaihtui toiselle puolelle, otin ton typerän tassuhuivin pois ja pistin kunnon harjaksen. 

Luonnemuutokset: Ravir tehtiin (tai sille annettiin luonne ja nimi, ulkonäkö oli jo) improa varten... jos muistan oikein, Ravirin luonne oli siinä ujohko ja hieman säikky? Tosi yleinen luonnevalinta multa kun hain improihin. :D Nykyään Ravir on enemmän itsevarma, utelias ja leikkisä. Se on myös adoptoitu, ja tyytyväinen siihen tilanteeseen.


ROMDEO

Ulkonäölliset muutokset: Kisme on rakas, Romdeo taas vanha hahmo. :D On se kyllä rakaskin! Raitojen tyyli muuttui paksusta ohueen, ja lopulta taas takaisin paksuun. Oon tosi yllättyny ettei Romdeon kuviot oo valunu mihinkään suuntaan, yleensä varsinkin tollaset  jalkakuviot nousee/laskee mulla helposti iha vahingossa. :D No tota vasemman takajalan kuvioo voi sanoo et on lyhentyny, mut mun kintereetki on madaltunu joten se johtuu kyllä vaan siitä. 

Panta sen sijaan muuttui! Ihme hökötys toi eka, vaikka oon kyl nähny vähän ton tapasia pantoja. Mutta Kompin pitäis pystyä repimään se irti, ja ketjut ei oikeen auta sitä asiaa. Romdeolle tuli myös otsaharjas, ja "pyöreähkö pentu", "lyhyt keskiruumis" (onpa typerä juttu muutenki toi), "repaleinen karva" tai "kaulassa paksu turkki" ei pidä enää paikkaansa. 

Luonnemuutokset: Kerrankin niin päin että muutin Romdeota vähän optimistisemmaksi! Ensimmäinen Romdeo muuttui Mikun kuoleman jälkeen vaan sellaseks masentuneeks apaattiseks pelkuriks. Se oli oikeestaan vaan sellanen vapiseva kasa mistä ei ollu mihinkää. Nykyinen Romdeo on enemmän katkera, hiljainen ja joutuu tappelemaan omien ajatustensa kanssa!

ANUlkonäölliset muutokset: An on muuttunut kultaisemmaksi. :D Tosin ei luonteeltaan... Korvat, nenä ja silmien ympärys ovat nyt kullankeltasia. Muutin myös koruja hiukan. Takajalat tuntui liian tyhjiltä, ja sitten taas oli kauhean hankalaa taivuttaa päätä mihinkään suuntaan kun sitä kehysti tollanen kultahökötys.

Luonnemuutokset: Anin luonne on muuttunut ihan kokonaan! Aluks se välitti Bemuremista ihan oikeasti, ja niillä oli läheinen ystävyyssuhde. Mutta nykyinen An on Bemuremille kiltti vaan koska Anin isällä ja Bemuremilla on sopimus, mikä antaa Bemulle täyden käyttöoikeuden Anubiksen poikiin, mihin An tietenkin kuuluu. Mitään oikeaa kiintymystä se ei kuolevaisia kohtaan tunne.


DEVIA
Ulkonäölliset muutokset:  Kultapoikani. <3 Yks mun suosikkihahmoistani! Kuvioissa on havaittavissa tota vahingollista valumista niinku sanoinki aikaisemmin, mutta muuten on kyllä samanlainen kuin ennen! Ainoo on että nyt sen harjas kiertää molemmilta puolilta katsoen vasemmalle, eikä maagisesti sinne puolelle miltä hahmo sattuu olemaan kuvattu. :D Huivit kokivat muodonmuutoksen. 

Luonnemuutokset: Mikäköhän se Devian hallitseva ominaisuus aikoinaan oli. Voi olla että se oli pelko? Nykyään se on lannistunut eikä oikein tiedä miten suhtautua Rondoon. Aikaisempi Devia piti Rondosta paljon selkeämmin.


RONDORondosta puheenollen. :D Mulla ei oo asiasta mitään muistikuvaa, mut ilmeisesti sen nimi on muinoin ollut... AN? >'D Olen tosiaan vannoutunut nimien kierrättäjä, mulla on sata Ruskaa ja Tapia ja Hadesta ja Remusta... ja ilmeisesti Ania. 

Ulkonäölliset muutokset:  No tarviiko ees sanoa mitään. :D Ulkoisia muutoksia ei OLE, lukuunottamatta vaaleempia silmiä ja otsaharjaksen katoomista.

Luonnemuutokset: HMM Deviasta tein Rondoon vähän varauduksella suhtautuvan, mut Rondosta muutin ihan obsessoituneen Deviaa kohtaan. Se ei osaa olla ilman Deviaa, se ei haluu et Devialle käy mitään, ja jos ei ois vaaraa et Devia kuolee ni Rondo ois varmaan salaa tyytyväinen et Devia joutu lähtee sen kanssa tolle matkalle...

Vielä riittäis muutamasta hahmosta juttua, muttei kukaan jaksaisi lukea! EHKÄ KIRJOITAN JOSKUS TOISTE.
13 kommenttia:

 1. Eikä edes ollu nii pitkä postaus, ettei jaksais lukea! Tällästä jaksas lukea vaikka millä mitalla, koska sun hahmot oih aih <3

  Skippaan nyt ne asiat, mitkä oot multa jo kuullu miljoonaa kertaa, eli sen et ihkutan noit jokasta hahmoo yks kerrallaa, vaan keskityn tähän postaukseen >8O
  Kauheen kiva tapa lähestyä hahmoja. Vaikka hahmoesittelytkin on aina kovin mielenkiintosia ni tällänen on kivaa vaihtelua n-n Mukava nähä, miten hahmot on muuttunu ulkosesti ja miten niiden luonne on muuttunu ja näi.

  Plus ofc kiva nähdä, miten oot piirtämisessä kehittyny, hoho >'D

  Nyyh, harmittaa kommenttini ,___,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rip kommentti. ; ; Mut tää oli kanssa oikein hyvä. Älä sure!

   Kiitos! n__n Kauhistelin noit vanhoi kuvii, ehkä eniten Landrea... kui mont vuotta sekin on ollu siellä kaikkien nähtävänä.

   Poista
 2. Mun mielestä tämmösiä on tosi kiva lukea, ja apua sun hahmot on ihania. ;u;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeee! ;u; Sitten uskallan tehdä jatkossa lisää.

   Poista
 3. Mun mielestä on niin HIENOA kun ihmisillä oikeesti on hahmoilleen luonteet ja tarinat ja kaikki *o* Mulla hahmot tulee lähinnä siitä HMM EI OLE PINKKIÄ HAHMOA HALUAN SELLASEN JEE TÄSSÄ PERTTI-tyylistä :D ehkä joskus minunkin Perteilläni on tarinat. Tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIH VOIH KIITOS. ;; ;; Liikustun.

   TEE TARINAT PINKKI-PERTELLE. Muuten tulee paha mieli.

   Poista
 4. Tää on kyl oikeesti mielenkiintonen postaus! Ihailtavaa miten hyvin hahmot on pysyny itsensä näköisenä ja tunnistettavina niin ettei muutokset mee yli 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Yllättävän vähän muuttunut nämä. Mut kyllä niitäki on ketkä on tehty kokonaa uusiks!

   Poista
 5. Sulla on niin paljon mielenkiintosia hahmoja ;w; Ja tämmösii hahmoihin liittyviä postauksia onkin sen takia kiva lukee ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mahtavaa! ; ; Sullaki on tosi kiinnostavan oloisia hahmojuttuja, esim sen variksen näköisen ja Neonin väliset kuvat!

   Poista
 6. Todella ihana postaus, tätä oli mielenkiintoista lukea! :D En pistä pahakseni jos tällaisia tulee joskus muulloinkin, sinulla on niin kiinnostavia ja erilaisia hahmoja! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Teen näitä sitten ehdottomasti jatkossakin, kunhan saan hahmokuvia tehtyä lisää. ouo

   Poista
 7. Sun hahmoilla on aina tosi kivan ja persoonallisen näköistä krääsää.

  VastaaPoista