sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sun mieliks

Tydii pyys et kirjottaisin sen mieliks blogiin, mut ei sit osaa sanoo mistä kirjottaisin muutaku "mun mieliks, mun mieliks". JOO JOO mutta mistä saada aihe mikä viihdyttää sua tarpeeks...

Örrngh noo. Tydiillä ja mulla oli tänään vuosipäivä. ´u` Jee. Jenai onnitteli tekstarilla, mistä olin supah yllättyny. Harmi ettei voitu nähä livenä Tydiin kaa, mutku asutaan suht kaukana ja maksaa ja oon kipee ja huomen on kouluu...

Smalltalk on jotai mis oon nii huono.. Mitä haluatte tietää, mitä haluan kertoa.. Nemo puras mua kyynärpäähän tänää, mokoma asshole. Tähtäs kai palloon mut osu vähä ohi. SATTU. Makasin sängyllä ku oon kipee ja valitin. Sit oli jotenkin ihana ku olin sille silleen "Nemoo... lohduta mua. *Taputtaa sänkyä* Nemo. Lohduta. TÄNNE.", ja sitten se loikkas mun viereen. Täysin omasta tahdostaan tuli siihen, ja koitti viel lähtee pois kesken kaiken. Aina näkee niit sarjiksii mis koirat tulee lohduttaa ku itel on paska fiilis, no Nemoo ei kyl vois vähempää kiinnostaa mun paskat fiilikset!!

Mitä muuta jännittävän elämäni seikkailuja... ei mitää. Oon oikeest vaa maannu kipeenä, mitä siit voi kirjottaa!! omg popcorn-pussi on 3/4 pois tuolin reunalta mut pysyy siinä silti. Tulee mieleen sellaset pelit mis hahmo on yhel jalal jossai kielekkeel ja hyvin pysyy! Tai yhel pikselil.

Katoin leffoja pipiyden kourissa! Eka katoin Girl Who Leapt Through Time mikä vaa turhautti mua. Olin vaa kauhees painees kokoajan ja en oikee tykänny päähenkilöst. Plus ääninäyttely ja animaatio oli must jotenki huonoo... ja siis en tajuu et miksei (spoilereita tulee nyt) Makoto vaa siirtyny ajas nii kauas taaksepäi, et se päählö kenen nimee en muista ei viel ollu käyttäny sitä sen aikajutuketta. Wha wha wha. Ku se angastas et käytti vikan kerran. (Spoilerit ohi!) Iha tyhmä leffa, kunpa en ois ees kattonu.

Sit katoin Nerawareta Gakuenin, mikä oli kyl paljo parempi ku toi edelline! Se oli paljo kauniimpi. *v* Animaatio oli kaunista. MUT VOI VITTU mua ärsytti siin se yks likka joka kokoaja löi sitä päähenkilöö!!!! Ois kuollu tai jotai, inhoon nii paljon tollasii jotka vaa hakkaa toisii ja se kuvataan jotenki hauskana tai sulosena tai jotai! Ei todellakaa, ois vaa haistattanu vitut sil tytölle se jätkä.  Mitä se oikee hakkaa toist jollai roskiksel!? Kuole. Mut joo, visuaalisesti oli iha törkeen nätti, mut en oikee tajunnu sitä juonta... :D Mitä pidemmäl meni ni sitä enemmän mä vaa hämmennyin. Ehkä oon vaa typerä. Loppu melkeen vitutti, mut sit onneksi ei.

Sit vikana katoin Kotonoha no Niwa, ja tajusin et ooh sehä on tosiaan se leffa mist Tumblris pyörii niit gifejä! Se oli iha mukava leffa, kiva et oli nii lyhyt. Nätti ja jotenki lepposa. n v n Mut vitsi et nää kaikki kolme leffaa on kunnon cockblockeja, kui kehtaatte. Jokasen lopus jäi jotenki sellane turhautunu fiilis sit kuitenki.

NONI tästä tuli nyt tarpeeks pitkä Tydiitä viihdyttämään, se riittää mulle. Anteeks muute etten vastaa kommentteihi... meinaan aina mut sit jotenki AHDISTUN ja sit jätän myöhemmäks ja myöhemmäks ja sit ahdistun lisää enkä koskaa vastaa. Siis kommentit ei ahista vaan se etten osaa vastaa niihi angst. ;-;

9 kommenttia:

 1. Tämä postaus oli juuri täydellinen. Etenkin popcorn osuus.. ::DD Ja sitten "inhoon nii paljon tollasii jotka vaa hakkaa toisii ja se kuvataan jotenki hauskana tai sulosena tai jotai". Sinä. Hakkaat. Aina. Mua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen sul postauksen ni et osaa muutaku valittaa! Ja sanoo popcorneist.

   Poista
  2. KIITOS IHANA KULTA LUTUPULLA OOT MAAILMAN IHANIN KU TEIT POSTAUKSEN ;v; ♥ Kukaan muu ei tekisi postausta.

   Poista
 2. Hyvää vuosipäivää nyt sitten! :D

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!:D
  Ja oot näköjään vähän muuttanu sun piirtotyyliä :D
  se on tosi söpö:3

  VastaaPoista
 4. Oho, mut mainittiin nimeltä! Hii, kiitos. >u< Toivottavasti yllätys oli mieluinen. :> Aww, harmi ettette päässeet näkemään, mä jotenkin oletin että olisitte olleet Tydiillä tai jotain. Mutta hyvää koulunalkua sulle! ouo

  Kerrot mun mielestä kivasti noista leffoista, silleen lyhyesti mutta ytimekkäästi. :D Ja tätä postausta oli muutenkin kiva lukea!

  Muuten, aiotko joskus kenties jatkaa tätä: http://detrah.blogspot.fi/2012/03/faktajuttukysely.html? Ja musta tuntuu, että tossa 17. kysymyksessä kysytään "how my last kiss went down" eli eikö se sitten meinais suomeks jotain ''kuinka edellinen suudelmani sujui''. Tai no kun toi on tarkoitettu kysymykseksi, niin ehkä se olis kuitenkin ''kuinka edellinen suudelmasi sujui?''. En siis ole satavarma, mutta näin mä luulen! Tai oon luullu jo yli vuoden päivät, en vaan ole viitsinyt tulla sanomaan koska pelkään, että tää tuntuu pätemiseltä.. >''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CRAP enhä mä ees muistanu tota. >''D HEHE. Voin jatkaa, mutta missäköhän noi faktajutut ees on.. ehkä löydän ne viel joskus. JATKAN JOS LÖYDÄN.

   Ja oh. XD Et sä päde! Voi pieni.

   Poista