maanantai 11. maaliskuuta 2013

Bolt, Tangled ja Wall-E

Olin kirjottamassa noista leffoista mitä Tydiin kanssa katottiin yhelle forkalle, mut Tydii pyysi että pistäisin blogiinkin kun tykkää kuulemma lukea mun leffamietteitä. Oukei, tässäpä nämä!

Bolt
Olisikohan toka vai kolmas kerta, kun tämän näin ja tällä kertaa en päässyt irti siitä ajatuksesta että Penny on tän leffan pahis, jos joku sellainen pitäisi löytää. Mitä on oikein pitänyt tapahtua, että se tyttö tekee noin koiralleen! Ei riitä että se lukitsee sen jokasen stressaavan päivän jälkeen johonkin säälittävään asuntovaunuun yksin, mutta ei saa pidettyä pintaansa edes siinä että Bolt tulisi sen luokse viikonlopuksi rentoutumaan. Mitä, aikooko se jättää sen sinne asuntovaunuun virumaan koko siksi ajaksi? Vai lukittautua koiran seuraksi sinne? Ja äitikin vaan seisoo tuppisuuna vieressä. Avusta nyt lastas vähän, mikä sua vaivaa. Se varmaan lapsensa tohon sarjaan näyttelijäks tyrkyttikin, että voi elää tyttönsä siivellä. Ei ainakaan näytä että kävisi töissä tai tekisi mitään muuta kun söis rinkeleitä kuvauspaikalla. Oikeesti, en oikeen pystyny keskittymään muuhun, kun mua häiritsi mitä toi tyttö on koiraparalleen tehnyt. Se kun Bolt vahti asuntovaunun ovea kun Penny koitti leikkiä sen kanssa... MITÄ OLET TEHNYT SILLE. ;-; Elokuvassa sanottiin et pennun ostamisesta oli kulunut 5 vuotta siihen nykytilanteeseen, vähän ennenku Bolt karkaa. Kuinka monta vuotta se on joutunut elämään tolleen, poikaparka. Ja alussa vielä kehuin Tydiille et tosi kiva että Bolt hankittiin rescue-mestasta eikä eläinkaupasta suoraan. Mutta se olikin sit ainoa hyvä viesti mitä tää leffa tuo esiin.

Enkä tajua miksi Penny vaan luovuttaa Boltin etsimisessä, kun manageri-mikälie näyttää että on hankittu sijaiskoira. So what, ettis koiraansa vapaa-ajalla. Tuskin se niitä "Kadonnut"-esitteitä nyt ois kuvausajalla puhelintolppiin kiinnittänyt. Ärsyttävää! Ja kaikki vaan loppuu siihen että tyttö joka ei todellakaan ansaitse koiraansa, saa sen koiran takaisin. Tavallaan toivoin ettei Mittens ois menny hakemaan Boltia takasin. Lopun se kohtaus missä äiti heittää manageri-äijän ambulanssista ulos ei tunnu yhtään miltään, kun tietää että se ei oo koko tona aikana tehny yhtään mitään muuta kun ehkä pistäny kädet Pennyn olkapäille ja mutristanu huuliaan. Se sanoo koko leffan aikana ehkä kaks lausetta. ONNEKSI OLKOON ensimmäistä kertaa teitkin jotain tyttös hyväksi. Ei siihen vaadittukaan muuta kun traumatisoitu koira, joka melkeen kuoli oman lapses mukana.

Tangled
No tämä taas oli edelleen hyvä! Animaatio oli tosi nättiä ja näin. Ekalla katsomiskerralla hämmästelin sitä miten nopeasti Tähkäpää äiteensä hylkää, mutta tällä kertaa ymmärsin sen vähän paremmin! Voi olla että johtui ihan siitä että tiesin jo miten tarina etenee. Mutta siis joo, ihan ymmärrettävää että tuntee olonsa hieman petetyksi jos saa selville että oma äiti ei olekaan oma äiti, vaan on joskus muinoin kaapannut itsensä omien etujensa edistämistä varten... jaaa ehkä sekin että äitiarmas koittaa tappaa love interestin useaan kertaan ja kaapata tyttärensä mukaan ties minne..! Miksi ekalla kerralla edes ihmettelin miksei tämä sure äitiään sen enempää. : D Kyllähän siitä aika hirviö paljastuikin.

Se kyllä sen sijaan oli outoa, miten tuttavallisia Tähkäpää ja tämän oikeat vanhemmat heti olivat. Kyllähän sen nyt luulisi vähän kiusallisempaa olevan. Mulle tulee tästä aina mieleen yksi vanha My Little Pony-jakso missä etsitään kuningasparin kadonnutta lasta, ja iso liuta poneja jonottaa tapaamaan heitä ja todistamaan olevansa muka heidän lapsensa. Hassu ettei kukaan tässä leffassa ilmeisesti tehnyt niin? Tai ainakin kumman helposti uskottiin lasta kenen hiukset on väärän väriset. : D Ymmärsin siis sen että äiti tunnisti lapsensa vuosienkin jälkeen, mutta kun kuningasparin hakenut vartijakin oli ilmeensä puolesta ilmeisesti vakuuttunut tämän aitoudesta. Oh well...

Wall-E
Tää oli taas parempi kuin muistin, tavallaan! Olihan se itse Wall-E kyllä välillä todella ärsyttävä tohelo... Ja mua ja Tydiitä jotenkin ällötti se, kun EVA löysi kasvin ja meni siihen ihme sammuneeseen odotusmodeen, miten Wall-E vastoin sen tahtoa puki sille ties mitä releitä ja kuljetti sitä ympäriinsä ja vei treffeille ja piti kädestä HYIII. Ihme friikki, ihanku roudais jotain koomapotilasta ympäriinsä oman mielen mukaan. Oli jotenkin outoa miten EVA:sta sit myöhemmin, kun se näkee mitä Wall-E on sille puuhannut, piti sitä suloisena. Siis hyi, musta se ois niin kuvottavaa.

Mutta ei, hyvä leffahan tuo, vaikka oli kyllä paasauksen makua välillä paljonkin. Autopilotista tuli mieleen GLaDOS. Ja oli aika köyhää ettei ihmisillä ilmeisesti ollut siellä avaruudessa internettiä. ;-; Boring.

4 kommenttia:

 1. Nauroin äänee sun äiti-vihalle Bolt kohdassa. :: DD

  Ja mul oli Tangledin kans ekal kerral sama ongelma, et tuntu et se Tähkäpää pääs tosi nopee yli siitä äidistää. Tai sillon just mietin, et vaik selviäiski, että ei se oo oma äiti, ni se on silti ihminen joka on kasvattanu sen ja toiminu äitinä, ettei siinä nii väliä ole, onko nyt verisukulainen vai ei. Mutta nyt se olikin itsestäänselvää..
  Anastasiassahan on muuten kans tota, että etitään oikeaa flikkaa >'D Mietin kauheen pitkää, että missä niin oli.

  Wall-e on tulevaisuuden pedofiili :: DD Sit ku se EVA vielä näki, mitä se on tehny sille. Onneks se vaikutti siihen vain liikuttavalla tavalla eikä saanu ikusia traumoja >'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NOKU VITTU ei saa mitää aikaan muutaku olla vaa et ":c".
   JOO mul oli JUST toi sama et "no miten se sen nii nopee hylkäs vaik selviski ettei ollu oikea äiti"..... Oli siinä ehkä vähän muutakin takana kun vaan se. :---D Joo, melkeen kirjotin et Anastasias kans! Mut jostai syyst toi My Little Pony tuli mul aina enemmän mieleen. :: DD EN TIEDÄ MIKSI.

   Niipä hyiii se on nii likanenki. Joku spurgu just jossai ojanpohjalla.

   Poista
 2. Niin syvällistä! ::D Jänniä lähestymisiä noihi leffoihin kyl, ite en koskaa kyseenalaistanu esim. Wall-eta, musta se oli vaan surkeeta ku kaveri simahti ja sit se oli taas yksinäinen Wall-e ja torakka :C Mut jos asian noin ajattelee, ni onhan se vähä creepy XD lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakuutan etten ees yrittäny olla syvällinen, näitä asioita ajattelin heti kun niitä katoin!! XDD Totuus on siis että olen vain synnynnäinen filosofi.

   Ekalla kattomiskerralla en aatellu tota Wall-E kohtausta ollenkaa tolleen, en tiedä miks se nyt iski niin silmään... ehkä ku en pitäny Vallesta hahmona enää nii paljon. >'D Ni sit tuli sellanen ET KOSKE SIIHEN-fiilis.

   Poista